Спортивне свято в садочку

2015-07-13

/Files/images/fzkulturno-ozdorovcha_robota/DSC01303.JPG

Здоров'я дитини – багатство родини!

Здоров'я народу – багатство країни!

Збереження і зміцнення здоров'я дітей та дорослих громадян України – одна з актуальних проблем нашого суспільства. Розбудова держави, її подальший розвиток прямо залежить від здоров'я населення, від збільшення кількості здорових, міцних, сильних духом людей.

Оздоровлення дітей у літній період – складова частина роботи дошкільного закладу зі зміцнення та збереження фізичного і психічного здоров’я дітей. Така робота передбачає комплекс різноманітних медико-педагогічних заходів, спрямованих на створення належних умов для організації повноцінного відпочинку та оздоровлення дошкільнят.

Успішне проведення літнього оздоровлення дітей у дошкільному закладі залежить від ретельної попередньої його підготовки. Злагоджена відповідальна робота адміністрації, колективу дошкільного закладу, батьків малюків зі створення комфортних умов літного оздоровлення дітей сприяє ефективній оздоровчій компанії, цікавому, змістовному, захоплюючому відпочинку дітей.

Літо - найсприятливіша пора для зміцнення здоров'я дітей, їхньої фізичної підготовки до нового навчального року. Наш дошкільний заклад дбає про літнє системне оздоровлення і загартування своїх вихованців.

Велику радість і користь малятам дають гнучкий динамічний режим з максимальним перебуванням на свіжому повітрі, використанням цілющих природних засобів.А також - змістовний відпочинок (свята, розваги, конкурси, екскурсії), спостереження та праця в природі.

13 липня в санаторному дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) №9 «Тополинка» відбулося спортивне свято “Літу радіють малюки”. На святі діти проявили свою активність і дістали позитивні враження.

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi