ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

2019-11-22

/Files/images/BGD.jpg

Серед актуальних завдань, які вирішує сьогодні дошкільний заклад, чільне місце належить проблемам виховання у дошкільників основ безпеки життєдіяльності. Навчально-виховна робота з дітьми дошкільного віку повинна забезпечити необхідний рівень знань дитини для безпечного перебування в навколишньому середовищі та вироблення в неї елементарних, доступних віку норм поведінки у надзвичайних ситуаціях.

З 18 по 22листопада в ДНЗ пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності, головною метою якого було поліпшення якості освітньої роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя у надзвичайних ситуаціях.

Завдання дорослих —педагогів і батьків —не залякувати дітей, а, користуючись їх природною допитливістю, навчити правил поведінки, не забороняти або приховувати небезпечні предмети і речі, а в ґрунтовній, цікавій, пояснювальній роботі вчити правильно користуватися ними.

В рамках тижня пройшло протипожежне тренування з елементами евакуації.

Розвага, проведена в закладі, налаштувала вихованців, педагогів і батьків на продуктивну роботу під час всього тематичного тижня.

Треба завжди пам’ятати, що дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а й суспільства загалом. Тому саме збереження здоров’я та захист життя дітей – основне завдання, що стоїть перед нами.

/Files/images/BGD.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi